Back T Golf & Country Club Poniente

T Golf & Country Club Poniente

Golf & Country Club Golf Poniente, Foto © ACGM (Asociació de Campos de Golf de Mallorca)
Golf & Country Club Golf Poniente, Foto © ACGM (Asociació de Campos de Golf de Mallorca)

Situat al municipi turístic de Calvià, a 1 km de Magalluf ia 12 km de Palma, aquest camp és un desafiament per a tots els jugadors amants d'aquest esport.

Dissenyat per John Harris i inaugurat el 1978 Ponent és un camp de 18 forats par 72 i 6.430m, amb greens en magnífic estat i carrers amples que discorren entre un arbrat de pins, oliveres i flora mediterrània, els seus set llacs i els seus nombrosos búnquers li donen forma i caràcter.

Tots els grans golfistes que han passat per aquest camp lloen el disseny i les característiques del forat 10, Pepe Gancedo arquitecte de golf, ha dit sobre aquest forat "un dels millors parells 4 que he jugat en la meva vida ... un jugador, per moltes vegades que jugui aquest forat, sempre el trobareu diferent ". Durant tot el recorregut es podrà gaudir d'unes meravelloses vistes a les muntanyes de la Serra de Tramuntana.

Golf de Ponent disposa d'un magnífic camp de pràctica, amb dos greens per joc curt i un búnquer, més d'un gran green de pràctiques de 2000metros aprox.

Portlet is temporarily unavailable.

Other people have already been here

A selection of places and visits that will make you fall in love with our city.

  • Average Rating

  • ()

Ver localización See Location

Data of interest

Address:

Ctra. Cala Figuera, s/n -

Calvià

Telephone:

00 - 34 - 971 130 148

Email:

reservations@t-golf.club