infomallorca

Allotjaments

Allotjament: Una Infinitat de Possibilitats

Mallorca disposa d’una gamma d’allotjaments àmplia i variada: hotels, apartaments turístics, habitatges vacacionals, hotels rurals, agroturismes, hostatgeries, refugis i albergs. L’oferta hotelera és diversa quant a categories, ubicació i serveis. Hotels urbans moderns i confortables, hotels prop de les platges, hotels rurals i agroturismes en antigues possessions (finques rurals mallorquines), hotels boutique a Palma (alguns en casals centenaris) i petits establiments amb molt d’encant als pobles. Aquesta gran varietat d’opcions fa possible elegir l’allotjament en funció dels nostres interessos: en família, amb infants, tranquil•litat absoluta, benestar, esports, congressos, en contacte amb la natura, turisme accessible, etc. Una oferta diversa i de gran qualitat.

Mercado L'Olivar

Mercat L'Olivar

Construït el 1951, Els gremis de peixateria, carns, fruites i verdures es van reagrupar situant-se en espais propis encara interconnectats, reforçant la sensació d'espai esponjós i organitzat, col·lectiu i orgànic. Es va potenciar la il·luminació natural facilitant la difusió de la llum, clara i mediterrània, per tot l'edifici.

Pa amb oli

Pa amb oli

La recepta va ser documentada per primera vegada al segle XVIII pel frare mallorquí Jaume Josep Bernat Martí i Oliver. L'Pa amb oli, és una de les preparacions més típiques de la cuina mallorquina. Tot i que és semblant a el pa amb tomàquet català es diferencia en el tipus de pa emprat i la quantitat de tomàquet.